Vyšvihali jsme si nový brand: Co to pro tebe znamená?

Konečně je to tady. Začali jsme s tím hned po Lednové švihadlové výzvě. Cítili jsme, že potřebujeme změnu v tom, jak chceme, aby nás vnímalo okolí, jak se chceme prezentovat a komunikovat. Odborně se tomu říká rebranding. Vyplynula z toho změna loga a vizuálního stylu, což už můžeš vidět všude – na webu, v portále, na merchi i v naší komunikaci. Jo a taky máme nové kancly a ty od nás celý víkend slevu na všechno. Najdeš ji na konci článku.

rebranding Švihej

Rozpitvali jsme naše hodnoty

Nešlo nám jen o kosmetickou úpravu loga, šli jsme pěkně na dřeň. Probrali jsme naše hodnoty a ujasnili si naše směřování. Rozhýbat svět – to je naše hlavní mise. Ale tentokrát jsme si řekli, že musíme zapojit úplně každého. Děti, Šviháky a Švihandy každého věku, prostě všechny, kdo mají se chuť hýbat a taky bavit. Chceme totiž, aby pohyb byl především zábava, nikoliv povinnost.

Švihání totiž není jen o spalování kalorií, ale o tom, že společně tvoříme komunitu lidí, kteří se navzájem inspirují – ať už v našem Švihej portálu, ve skupině na Facebooku a jinde na sociálních sítích nebo na šviháckých srazech, workshopech a festivalech. Celé tohle hnutí, pokud to tak můžeme nazvat, nás neskutečně nabíjí energií – a my tu samou energii chceme vracet i tobě.

rebranding Švihej

Nové logo a nový brand

Chtěli jsme, aby naše značka byla taková, jakou ji cítíme uvnitř. Energická, podporující, vtipná. Prostě jako my všichni. Značku Švihej už dávno netvoříme jen my dva – bráchové Tom a Mára. V týmu nás je už víc jak 10 a taky máme naše nezadržitelné Švihangers a Ambasadory, kteří pomáhají šířit naši misi. Největší změna přišla v designu, kde jsme redesignovali stávající logo, aby bylo více naše. Dva měsíce nám trvalo změnit písmo v logu a účes postavičky. 😅 Ne, sranda.

NEW BRAND - Thumbnails BLOG články (3)

Taky jsme posunuli náš vizuál na nový level – je modernější, energičtější a hlavně připravený rozhýbat svět. Náš nový vizuální styl tak symbolizuje nespoutanou energii, touhu po dobrodružství a odvahu žít život naplno. Naše grafiky nově doplňují linky, které nesymbolizují nic jiného než švihadlo samozřejmě. Na první dobrou tak poznáš, že jde o nás. Nesmíme zapomenout ani na naše motto Skoč do toho, které najdeš i na našem merchi.

rebranding Švihej

Nový web a nový merch

Změna vizuálního stylu se musí projevit všude, počínaje naším webem a Švihej portálem. V době, kdy čteš tento článek, už jsme nový design nasadili. Co na změny říkáš? Mění se ale i všechno ostatní od grafiky na sociální sítě nebo tiskoviny přes newslettery až po to, co tě možná zajímá nejvíce – nový merch. Mrkni na něj, najdeš tam úplně nové čelenky, náramky, trika a taky mikiny. Tak na to mrkni.

NEW BRAND - Thumbnails BLOG články

Limitovaná edice Katany

Limitovaná edice Katana Rope Korálkové

Ale to není všechno. Při téhle příležitosti jsme si pro tebe připravili speciální limitovanou edici korálkového švihadla s černým lankem (to normálně nekoupíš) a korálky v našich barvách, které jsme navlékli ve speciálním pořadí. K tomu navíc dostaneš 3 samolepky, které vidíš na přiložené fotografii.

Nezapomeň, jedná se o limitku, která už nikdy nebude znovu k dispozici. 😱 Takže s objednávkou neváhej, ať se na tebe dostane.

Yes, to chci

Nové kancly a nová energie

Aby těch novinek nebylo málo, dnešním dnem jsme se oficiálně přesunuli do nových kanceláří. Důvod byl jednoduchý. V předchozí kanceláři jsme se mačkali v 6 až 7 lidech na 50 metrech čtverečních a pořádně se tam nedalo ani udělat kafe. Potřebovali jsme něco většího, komfortnějšího a hlavně reprezentativnějšího. Tak jsme si řekli, když už, tak už.

V našich nových kanclech máme hned u vstupu chill zónu, kde ve volných chvílích hrajeme šipky o pení… teda o kafe. Pak tam najdeš Švihovnu – takový náš malý gym s podlahou na skákání, kde můžeme natáčet švihací videa. Potom je tam kreativní hnízdo s meetingovkou, kde se můžeme všichni potkat a společně vymýšlet nové nápady. Mrkni, jak to u nás vypadá. 👇

rebranding Švihej

Oslav s námi rebranding

V rámci oslav rebrandingu pro tebe máme celý víkend ode dneška 4. října až do neděle 6. října speciální slevu 10 % na všechno (kromě doplňků). Stačí v košíku zadat kód REBRANDUJ10 a sleva je tvoje.

Máme pro tebe ještě malý tip. Chceš větší slevu? Mrkni do své e-mailové schránky, tedy pokud odebíráš náš newsletter – a tam ji najdeš. Nebo chceš ještě větší slevu? Tak mrkni do naší uzavřené skupiny na Facebooku. Tedy pokud tam máš přístup. Čím věrnější Švihák jsi, tím větší slevu dostaneš.

Tohle není konec, ale začátek něčeho velkého. Rebranding pro nás není jen o tom, jak vypadáme, ale hlavně o tom, jaký vibe všichni tvoříme. Společně můžeme posouvat hranice a objevovat, kam až nás tahle švihadlová jízda zavede. Díky, že u toho jsi s námi.

Tomáš Vaněčekzakladatel Švihej.cz

Rebranding po vizuální stránce prožíval spíš Mára. Já se více zaměřuji na naše hodnoty a poslání. Krystalizovalo to v nás už delší dobu a jsme moc rádi, že se nám rebranding takhle vydařil. Navíc to vyšlo perfektně načasované s přesunem do nových kanceláří.